Alba Iulia: A furat un televizor dintr-un supermarket Reviewed by CD on . Poli╚Ťi╚Ötii din Alba Iulia l-au identificat pe un b─ârbat din municipiu, ca persoan─â b─ânuit─â de comiterea furtului unui televizor, dintr-un supermarket din ora╚Ö. Poli╚Ťi╚Ötii din Alba Iulia l-au identificat pe un b─ârbat din municipiu, ca persoan─â b─ânuit─â de comiterea furtului unui televizor, dintr-un supermarket din ora╚Ö. Rating: 0
E╚Öti aici: Acas─â » Articole Recomandate»Alba Iulia: A furat un televizor dintr-un supermarket

Alba Iulia: A furat un televizor dintr-un supermarket

Alba Iulia: A furat un televizor dintr-un supermarket

Poli╚Ťi╚Ötii din Alba Iulia l-au identificat pe un b─ârbat din municipiu, ca persoan─â b─ânuit─â de comiterea furtului unui televizor, dintr-un supermarket din ora╚Ö.

La data de 18.08.2016, poli╚Ťi╚Ötii biroului de investiga╚Ťii criminale din cadrul Poli╚Ťiei Municipiului Alba Iulia l-au identificat pe T.G.L., de 34 de ani, din Alba Iulia, ca persoan─â b─ânuit─â de comiterea unui furt ├«n leg─âtur─â cu care poli╚Ťia a fost sesizat─â la data de 19 iulie 2016 de c─âtre reprezentan╚Ťii unui magazin din municipiul Alba Iulia.

├Än sarcina b─ârbatului s-a re╚Ťinut faptul c─â, la data de 16.07.2016, ├«n jurul orelor 18.50, ├«n timp ce se afla ├«n magazin, a pus ├«n co╚Öul de cump─âr─âturi un televizor ├«n valoare de 749 de lei dup─â care s-a deplasat ├«n zona de ‘gr─âdin─â’ a magazinului, unde l-a scos din ambalaj ╚Öi l-a introdus sub un raft. ‘Clientul’ a p─âr─âsit magazinul, f─âr─â a achizi╚Ťiona vreun produs dup─â care s-a deplasat ├«n exteriorul acestuia unde a ├«ndoit plasa gardului ├«mprejmuitor ╚Öi a luat televizorul.

Fa╚Ť─â de T.G.L., cercet─ârile sunt continuate sub aspectul comiterii infrac╚Ťiunii de furt precum ╚Öi ├«n vederea stabilirii ├«ntregii sale activit─â╚Ťi infrac╚Ťionale ╚Öi recuperarea prejudiciului.

Clip to Evernote

Comenteaz─â

┬ę 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus