Alarmare publica la Sebes Reviewed by CD on . Primaria Municipiului Sebeş anunţă cetăţenii că, în baza prevederilor Legii nr. 481 privind protecţia civilă, republicată,precum şi a actelor de autoritate ale Primaria Municipiului Sebeş anunţă cetăţenii că, în baza prevederilor Legii nr. 481 privind protecţia civilă, republicată,precum şi a actelor de autoritate ale Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Alarmare publica la Sebes

Alarmare publica la Sebes

Alarmare publica la Sebes

Primaria Municipiului Sebeş anunţă cetăţenii că, în baza prevederilor Legii nr. 481 privind protecţia civilă, republicată,precum şi a actelor de autoritate ale instituţiilor cu atributiuni în domeniul protecţiei civile, prin grija structurilor de specialitate, în data de de 06.09.2017, între orele 10.00-11.00, se va executa un antrenament de alarmare publică prin acţionarea sirenelor de alarmă de pe raza Municipiului Sebeş.

Semnalele de alarmare acustică a populației, instituțiilor publice şi operatorilor economici sunt: alarmă aeriană, alarmă la dezastre, prealarmă aeriană şi încetarea alarmei. Durata fiecărui semnal de alarmare este de două minute pentru toate mijloacele de alarmare.

Tipurile de semnale posibil a fi transmise vor fi următoarele

1. Semnalul ALARMĂ AERIANĂ se compune din 15 sunete a 4 secunde fiecare, cu pauză de 4 secunde între ele.

2. Semnalul ALARMĂ LA DEZASTRE se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.

3. Semnalul PREALARMĂ AERIANĂ se compune din 3 sunete a 32 secunde fiecare, cu pauză de 12 secunde între ele.

4. Semnalul ÎNCETAREA ALARMEI se compune dintr-un sunet continuu, de aceiași intensitate, cu durata de 2 minute.

Informăm pe această cale cetățenii şi operatorii economici că acesta este un exercițiu de alarmare publică, integrat într-o activitate planificată la nivel național şi începând cu luna august 2017, se va desfășura lunar, în prima zi de miercuri din lună, între orele 10.00-11.00.

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus