1 noiembrie, Ziua Internationala a Veganilor Reviewed by CD on . În fiecare an pe data de 1 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Veganilor, adică a celor care au ales un stil de viață lipsit de carne sau orice prod În fiecare an pe data de 1 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Veganilor, adică a celor care au ales un stil de viață lipsit de carne sau orice prod Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»1 noiembrie, Ziua Internationala a Veganilor

1 noiembrie, Ziua Internationala a Veganilor

1 noiembrie, Ziua Internationala a Veganilor

În fiecare an pe data de 1 noiembrie se sărbătorește Ziua Internațională a Veganilor, adică a celor care au ales un stil de viață lipsit de carne sau orice produs de proveniență animală.
Veganii consideră că regimul alimentar fără carne și produse de origine animală reprezintă cea mai bună modalitate de a te menține sănatos, în același timp protejând mediul și animalele, ferindu-le de suferință.
Pentru cei care adoptă o dietă vegan, filosofia de viață se bazează pe protejarea mediului. Aceștia pun accentul pe relația dintre consumul exagerat de carne și schimbările climatice sau apariția unor boli și doresc eliminarea cruzimii față de animale.
Principiul dietei vegan este consumul unei varietăți mari de legume și fructe divers colorate, după cum arată VeganSociety.com . Fiecare aliment are diverse beneficii, iar cu cât mănânci mai puține alimente, cu atât sunt șanse ca organismul să nu primească toate substanțele de care are nevoie.
Se pune accentul pe consumul alimentelor in formă naturală, și evitarea mâncărurilor supuse procesării, deoarece acestea conțin multe grăsimi și cresc riscul de boli de inimă.(G.I.C.)

Clip to Evernote

Comentează

© 2013 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus